Liberty Walk gør Lexus LC500 til et superbredt monster!


Lexus LC500 er i forvejen bred, men som kom Liberty Walk til at se på coupéen. 

Der er kulfiber over ALT, og den er nærmest uhyggeligt bred. Men det er ikke Lexus’ fortjeneste, at deres LC500 ser sådan ud.

Sådan ser den nemlig slet ikke ud, når den forlader fabrikken. Bilen ser nemlig kun sådan ud, fordi den har været i kløerne på Liberty Walk, som til gengæld har været bevæbnet med en popnitte-pistol. Ja, altså udover den massive mængde kulfiber og udstødningssystemet i titanium.

LÆS OGSÅ: Tunerne kaster sig over BMW M4 – og dens kæmpe grill

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Skærmene er derfor ikke bare brede, de er enorme. Det samme er splitteren i kulfiber og sideskørterne. Faktisk er ducktail-spoileren – eller anderøven som vi siger på dansk – nok noget af det mindste, når vi tæller detaljer på Lexus’en.

Udover det er bilen sendt helt i kælderen takket være en luftundervogn. Men motoren – ja, den rør Liberty Walk ikke ved. Så vidt vi er orienteret.

Men en fem-liters suge-V8’er, som yder 477 hestekræfter og 540 newtonmeter, burde også være mere end rigeligt til de fleste.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af den brede luksus-japser.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk