Tunerne kaster sig over BMW M4 – og dens kæmpe grill

Det var de ikke længe om.

Der kan siges meget om den nye BMW M4, men at designet – og især de enorme nyrer – deler i den grad vandene i bilmiljøet.


Selv siger BMW, at det nye frontdesign er kommet for at blive. Men det udnytter diverse tunerne nu til at sende deres bud på aftermarket-designs på gaden.

Tyske Prior Design er dog en af dem, der lige vil veje folkestemningen først. Derfor har tunerne lagt flere forskellige, computeretegnede bud på en ny M4-front ud på deres sociale medie-platforme.


Alle bud har dog det til fælles, at kølergrillen er blevet meget mindre, end BMW synes, den skal være fra fabrikken. Når det så er sagt, er der faktisk et design i blandt de mange bud, hvor Prior har lånet – eller rettere tyvstjålet – kølergrillen fra den større M8.

LÆS OGSÅ: Plugin-hybrider udleder fire gange så meget Co2

Det der med at fremstille bodykit eller dele heraf har Prior i øvrigt ikke fra fremmede. De spytter i forvejen kits ud til alt fra Ford over Dodge til Mercedes og altså også BMW. Det er i øvrigt også dem, der arbejder sammen med den tyske “PS-profi” Jean Pierre Kraemer om at skabe den vildeste Golf II, vi har set til dato.

priorNår Prior engang bestemmer sig for, hvad de vil sende på gaden af aftermarket-kræs til den nye M4, er det ikke videre besværligt at ændre den potente tyskers look. Kølerhjelm og forskærme ser desuden ud til at være urørt i forhold til originalerne.

Så i teorien er det bare et par skruer og bytte-bytte-købmand.

SÅDAN SER M4’EREN UD SOM HERUNDER – KLIK ‘NÆSTE SIDE’ FOR AT BLADRE