Læserbil: ‘Konnichi wa’ til hardcore ombygget MR2

Tekst: Kasper Erling. Foto: SK Photo

27 år gammel og nu kraftigt ombygget for tredje gang. sig “Konnichiwa” til Steffens japanske rocket bunny-toyota, der nu høster hæder i store mængder!

NB: Davs du! Artiklen, du nu skal til at læse, har vi hentet i vores enorme arkiv af læserbilsstof. Den er første gang trykt i Boosted Magazine nr. 41 – det var i juli 2017.

For tre år siden kunne du her i Boosted Magazine læse om en blå Toyota MR2, der netop havde scoret andenpladsen til konkurrencen Danmarks Flotteste Bil.  Dengang havde bilen allerede været ombygget én gang tidligere, så ejeren var rigtig stolt af den fine andenplads.


Men det var alligevel ikke helt nok for Steffen Jeppesen, som ejeren hedder. Så han splittede bilen ad i atomer for tredje gang.

De brede skærme i Rocket Bunny-look er hjemmebygget af Steffen og Nini, og det har taget LANG tid at designe og bygge dem. Faktisk blev de lavet om tre gange.

  – Vi har deltaget i rigtig mange shows efterhånden, og vi syntes, at vi ville skille os lidt ud fra den trend, som har været meget populær de sidste fem-seks år, hvor alt skal være så OEM som muligt. I USA og Japan er stilen og trenden popnittede skærme som Rocket Bunny og Liberty Walk. Vi ville prøve den stil, men det er ikke noget, man bare køber til en MR2. Så vi måtte selv i gang med at bygge, hvilket for os også er det sjoveste, siger Steffen.

Hvis du undrer dig over, hvorfor Steffen hele tiden siger “vi” om projektet, så er det fordi, at det her er noget så sjældent som en bil, der er bygget af både mand og kone i et ganske særligt ægteskab!

Motoren ligger bag sæderne i en MR2 – derfor scoopet her. Det er dog modificeret kraftigt i forhold til originalen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk