Reklame:

Kørelærer vil bekæmpe ulovligt gaderæs med hærværk

Kørelærer Casper Krogh stillede velvilligt sin bil til rådighed for ‘hærværksmænd- og kvinder’, da der i går blev kørt lovligt gaderæs i Horsens.

Det er ikke hver dag det sker, at en kørelærer går ind i debatten om ulovligt gaderæs. Men så igen – det er ikke hver dag, at et lovligt alternativ dukker op.

Af denne grund stillede kørelærer Casper Krogh sin skolevogn – en Volkswagen Golf 7 – til rådighed i forbindelse med det lovlige ræs i Horsens lørdag i denne uge . Dog på en lidt alternativ måde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller han til TV Syd.

I forbindelse med ræset kunne alle komme forbi for at tegne eller sætte en autograf på Golf’en.

LÆS OGSÅ: Ikonisk fælgfirma er gået konkurs igen

– Jeg ved hvor uansvarlige, nogle unge mennesker kan være. Det er derfor, jeg støtter om det her. For at komme de ulovlige gaderæs til livs, siger Casper Krogh til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det lovlige ræs i Horsens er det dog ikke alle kommuner, der kan se det positive i. I Ringsted har byrådet eksempelvis stemt et ellers positivt forslag, der ville komme bilmiljøet i møde, ned. Læs mere om det her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?