Reklame:

Flertal stemmer forslag ned: Kommune skal IKKE støtte lovligt gaderæs

I april blev der lagt op til, at muligheden for at støtte det lovlige gaderæs økonomisk skulle undersøges. Men nu har Ringsted kommune stemt forslaget ned.

Flere af de unge i Ringsted, der har biler som interesse, føler sig set på som kriminelle. Også selvom de gerne vil køre lovligt gaderæs.

Onsdag i sidste uge blev det dog sværere at få stablet den slags på benene i kommunen, da et flertal i kommunalbestyrelsen stemte nej til at undersøge muligheden for økonomisk støtte til lovligt gaderæs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Øst.

En af dem, der stemte imod forslaget, der ellers blev lagt på bordet tilbage i april, er Venstres Lasse Tobias Mølholt.

LÆS OGSÅ: 64-årig stoppet med meget mystisk nummerplade

Mølholt henviser til, at det er sparetider i kommunen. Og at gaderæs ikke er en opgave for kommunen i det hele taget. Heller ikke økonomisk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Omvendt kan man i Horsens godt finde ud af også at prioritere bil-miljøet på kommunens budget. Faktisk med en god portion penge. Læs mere om det her.

Det kunne man også i Randers, hvor det tidligere byrådsmedlem Frank Nørgaard (DF) for nogle år siden fik det lovlige gaderæs på kommunens dagsorden.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?