Kevin Magnussen vinder retssag om millioner

Foto: Haas PR

Torsdag faldt der dom i en årelang retssag mellem Kevin Magnussen og hans tidligere manager Dorte Riis Madsen.

Først vandt hun i byretten, men nu torsdag formiddag har Landsretten alligevel taberdømt Kevin Magnussens tidligere manager Dorte Riis Madsen.

Dermed har hun ikke ret til 20 procent af Magnussens indtægter i årene mellem 2015 og 2021, som hun ellers hævdede, da retssagen tog sin begyndelsen i 2017. Det skriver Ekstra Bladet.

Et beløb der antageligvis løber op i mange millioner danske kroner.


Og fordi hun har tabt sagen, skal Magnussen nu modtage 540.000 kroner i sags-omkostninger.

Svigtede sit ansvar
Lige siden de første retsmøder har Kevin Magnussen holdt fast i, at han ikke vidste, hvad han skrev under på, da han som blot 15-årig underskrev den kontrakt, hans tidligere manager præsenterede ham for.

Magnussen mener da også, at Dorte Riis Madsen svigtede sit ansvar som hans manager, da han var tilknyttet McLaren-teamet tilbage i årene 2014/2015.


Den forklaring købte man dog ikke i Byretten. Men den er altså godt nok til den højere instans Østre Landsret. Kevin Magnussen var ikke tilstede, da afgørelsen faldt.

Med dagens dom skal Magnussen dog acceptere, at hans tidligere manager ejer 20 procent af det anpartsselskab, som han og Bestseller-rigmanden Anders Holch Poulsen stiftede for at få Kevin Magnussen økonomisk gennem racerkarrieren.

På det professionelle plan er Kevin Magnussen for nu ude af Formel 1, men allerede i slutningen af denne måned er han atter at finde i en racerbil, da han skal køre prototype-vogn for Chip Ganassi Racing i USA.