Annonce:

Teslas seneste beslutning vækker vrede

Investorerne er langt fra tilfredse med Teslas strategi, og nu vækker den endnu engang vrede.

Noget tyder på, at Tesla er fast besluttet på at vinde den priskrig, som stadigt flere bilmærker kaster sig ind i. I hvert fald når det kommer til elbiler.

Senest har Elon Musk sagt, at han er villig til at sætte endnu flere penge til, hvis det er, hvad der skal til for at få endnu flere Teslaer på vejene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er langt fra alle der er lige begejstret for den beslutning. Flere internationale medier, heriblandt CNN, skriver nu, at mærkets investorer højlydt klager over Teslas strategi i Kina.

Her er der store ‘rabatter’ at hente på Model Y og Model 3, efter Tesla ved årsskiftet og flere gange siden satte prisen på bilerne ned. Ligesom det skete herhjemme.

LÆS OGSÅ: Borgmestre siger ‘nej’ til 80 km/t “Bor man ved en motorvej, skal man regne med støj”Z

Investorernes utilfreds kan allerede ses. Mandag faldt Tesla-aktien med 1,2 procent i værdi. Det skete umiddelbart efter, at Tesla havde offentliggjort, at mærket nu igen sænker prisen i Kina.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men ifølge flere i bilindustrien er Tesla nødt til at gøre noget. Kinesernes egne bilmærker er nemlig i stand til at konkurrere med det amerikanske mærke. Både på pris og kvalitet.

Hvad Tesla gør i Kina er dog ikke uvæsentligt. Mærkets fabrik i Shanghai spytter halvdelen af bilproducentens globale salg ud på vejene.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler