K-Mag tilbage i pointene: “Vi kunne ikke ha’ håbet på bedre”

Foto: Haas F1

For første gang siden 2019 havde Haas begge biler i pointene søndag eftermiddag

Kevin Magnussen linede op på en 17. plads på startgridden til det 10. grandprix i årets udgave af verdensmesterskabet i Formel 1, som søndag blev afviklet på Silverstone i England. Magnussen startede løbet på soft-dæk og kom godt fra start, men efter blot få sving blev ræset flaget rødt grundet et voldsomt uheld, som inkluderede flere kørere, der herefter udgik.

Danskeren startede fra 14. pladsen ved genstarten, nu på medium-dæk, og pittede på 22. omgang for et sæt nye medium. Modsat flere konkurrenter pittede Magnussen ikke under safetycarperioden, hvilket betød, at han efter genstarten skulle kæmpe mod konkurrenter, som var på helt nye soft-dæk. Det lykkedes imidlertid for danskeren at bevare momentet, slutte løbet på 10. pladsen og dermed sikre et mesterskabspoint.

LÆS OGSÅ: Her har politiet blitzet 5.000 bilister på en uge

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kevin Magnussens teamkammerat, Mick Schumacher, kørte i mål på en ottendeplads, og således sluttede Haas F1 Team for første gang siden Tysklands Grand Prix i 2019 med begge kørere i pointrækken. Dermed blev pointene på Silverstone også tyskerens første i Formel 1 nogensinde.

– Et rigtig godt resultat for teamet. Jeg tror ikke, vi kunne have håbet på et bedre resultatet i dag. I mit første stint manglede jeg fart og mistede et par positioner, mens tempoet blev bedre i andet stint. Vi blev rådet til at pitte under safetycar, men jeg valgte at blive ude. Jeg ved ikke, om det var rigtigt eller forkert, men det var min egen beslutning. Vi slutter med to biler i pointene, hvilket vi klart kan være glade for. Det betyder, at vi kan tage videre til Østrig med en kæmpe motivation for at fortsætte vores hårde arbejde, lyder det fra Kevin Magnussen.

Ses vi til Auto Show?


Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Østrigs Grand Prix, som finder sted på Red Bull Ring den kommende weekend, 8.-10. juli.

Foto: Haas F1
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk