Annonce:

Jeremy Clarkson er måske ikke helt så fyret alligevel

Jeremy Clarkson er tilbage i briternes fjernsyn. Den tidligere Top Gear-vært er klar med spørgsmålene i endnu en omgang ‘Hvem vil være millionær?’.

Jeremy Clarkson er måske ikke helt så fyret og fortid på den britiske TV-kanal ITV, som en udmelding fra TV-stationen ellers gav indtryk af i marts sidste år.

Den 2. marts 2023 fortalte Carolyn McCall, chef hos ITV, branchemediet Variety, at man efter den seneste sæson “ikke længere er kontraktligt forpligtet” og at man ikke har planer om mere med Jeremy Clarkson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men allerede dagen efter skrev hovedpersonen selv i et opslag på “X – det tidligere Twitter – at folk godt kunne tage den med ro. Han var hverken gået fra sin kæreste, Lisa Hogan, eller blevet fyret fra ‘Hvem vil være millionær?’ på ITV.

Og nu sender ITV da også den forhånds-optagede sæson af programmet, der som format også er særdeles populært herhjemme.

LÆS OGSÅ: Ulovligt biltræf endte i skuddrama – 30 biler beslaglagt

Endnu har hverken ITV eller Clarkson bekræftet, at der er mere ‘Hvem vil være millionær?’ på vej. Til gengæld kan Clarkson-fans glæde sig over, at der er yderligere en sæson af Amazon Prime-serien ‘Clarkson’s Farm’ på vej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En ting er Clarkson dog umiddelbart færdig med. Og det er bilprogrammer. Selv siger han, at han er blevet “for tyk, for gammel og er i for dårlig form til det”. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler