Reklame:

Jakob er sur over lovligt racerløb: “Det er irriterende, jeg vil holde weekend”

I Aarhus forsøgte sure naboer at sagsøge for millioner af kroner, og i København vil Jakob gerne have fred for et ellers lovligt, historisk racerløb.

Det er kun én gang om året, det er lovligt og med alle tilladelser i orden. Alligevel er Copenhagen Historic Grand Prix stadig noget der deler vandene.

En af dem, der ikke bryder sig om det lovlige racerløb, er Jakob Poulsen. Til TV2 Kosmopol fortæller han, at han bor i Bellahøj-området, hvor racet køres.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det er han pænt træt af. I nu fem år har Jakob Poulsen delt den ene weekend om året med racerløbet.

–  Man kan ikke være her i området. Man kan slet ikke sidde ude, hverken på sin altan eller her på græsset.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

På den anden side stemte både SF, Enhedslisten og Alternativet imod, da man på Københavns rådhus stemte om at forhåndsgodkende racerløbet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og Socialdemokratiet mener, selvom man stemte for racerløbet, tilsyneladende heller ikke, at de historiske racerbiler i København er en god idé.

Lars Weiss (S) fortæller til TV2 Kosmopol, at han vil have grønt brændstof som et krav fremover. Ligesom han vil have set på støjniveauet.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?