Reklame:

7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

Det ‘larmede’, da der blev kørt racerløb. Men ikke mere end grundejerne i området må kunne tåle, fastslår byretten.

Classic Race Aarhus er fortid. Men kommunen skal ikke have en krone op af lommen for ‘larmen’ fra arrangementet, der gik konkurs i 2021. Det afgjorde retten i Aarhus tidligere på måneden.

LÆS OGSÅ: Svindlende bilforhandler får skærpet sin straf

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Syv sure grundejere følte sig ellers så generet af larmen, at man havde sagsøgt kommunen for 1,5 millioner kr. Men de penge ser grundejerne altså ikke noget til. De har nemlig slet ikke ret til kompensation for larmen fra racerløbet.

De klassiske biler larmede nemlig ikke mere, end beboerne i området i forvejen skal kunne tolere. Heller ikke selvom de syv naboer mener, at racerløbet krænkede rettighederne i Den Europæiske Menneskerettighedskommissions artikel 8. Artiklen beskytter ‘enhvers ret til privatliv’.

Helt slut er sagen dog ikke. De syv sure grundejers advokat har nemlig varslet en anke til landsretten. Jyllands-Posten.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?