Annonce:

Tesla fyrer ansatte for 4. uge i træk – flere på vej?

Tesla vil af med mere end 10 procent af sine ansatte, også dem der sover i bilerne for at passe arbejdet. Nu kan flere fyringer være på vej.

Tesla skal på en seriøs slankekur. Faktisk er den allerede begyndt.

Det er nu fjerde uge i træk, at Tesla fortæller stribevis af ansatte, at de ikke længere har noget job. Bl.a. blev en stribe ansatte fyret søndag aften i sidste uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En af de fyrede er Cheryl Cai, som Tesla ellers hentede hos Apple for at arbejde med brugervenlighed. Det fortæller hun selv på sin LinkedIn-profil.

– Efter at have set min afdeling skrumpe gradvist siden midten af april, modtog jeg selv den frygtede ‘hej medarbejder’-mail søndag eftermiddag.

LÆS OGSÅ: Dansk virksomhed retter forbud mod alle ansatte med bil

– Nu er jeg blevet endnu en i statistikken over massefyringer, skriver Cheryl Cai.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Efter at have fortalt omverdenen om massefyringerne understregede Tesla-direktør Elon Musk, at man gik efter job, som der var/er flere af.

Men siden er hele afdelinger blevet tømt for ansatte. Blandt andet hele Supercharger-afdelingen, ligesom PR-folkene har fået sparket.

Omvendt er Tesla langt fra det eneste bilmærke som fyrer i øjeblikket. Hos Fisker Inc., der er grundlagt af danske Henrik Fisker, står det nu stå skidt til, at samtlige tilbageværende ansatte er varslet om fyringer. Læs mere om det her.

Tilbage hos Tesla betyder det ikke så meget, at de ansatte sover i deres biler for at kunne arbejde over. Det fortæller en af de medarbejdere, der i lighed med Cheryl Cai for nylig er blevet fyret. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler