Annonce:

75-årig bilforhandler anholdt for anden gang i år

En amerikansk bilforhandler er for anden gang i år blevet anholdt og sigtet for brandstiftelse. Han sættes i forbindelse med fire brande.

Den amerikanske bilforhandler Bryan Hardeman, der i 1960’erne var med til at grundlægge Continental Automotive Group (ikke at forveksle med tyske Continental Automotive), er blevet anholdt.

Det er anden gang i år, at den nu pensionerede bilforhandler, der er fyldt 75 år, er røget i armene på politiet. Og det endda for den samme forbrydelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ordensmagten mener nemlig, at den 75-årige Bryan Hardeman er manden bag hele fire brande og indbrud i byen Austin i den amerikanske delstat Texas.

Det skriver Automotive News.

LÆS OGSÅ: Overgangen til elbiler kan være skadelig, siger EU

Videoovervågning fra et af stederne viser ifølge politiet, hvordan en ældre mand går ind i en ellers aflåst cykelforretning med en dunk fyldt med benzin.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Benzinen sætter den ældre mand ild til, før han i en rum tid står og betragter flammerne. Efter det forlader han stedet i en hvid Mercedes.

Ifølge politiet er den ældre mand identisk med Hardeman, som startede branden søndag den 25. februar om formiddagen lokal tid.

Nu mener myndighederne, at den 75-årige Hardeman er skyld i yderligere tre brande senest den 24. april i år.

Hos Continental Automotive Group er man ikke meget for at forholde sig til dækningen af sagen. Firmaets direktør og Bryan Hardemans søn, Will Hardeman, siger dog, at man stadig forsøger at skille fiktion fra fakta. Hvad det så end skal betyde.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler