Ivrigt egern gemte 558 valnødder i Subarus motorrum

Det kan man da kalde arbejdsmoral. Den lille fyr har haft travlt med at samle ind til vinteren.


Sidste år opdagede bilejeren Bill Fischer, at et ihærdigt egern havde gemt valnødder i motorrummet på hans pickup. Faktisk måtte han fjerne hele 160 kilo valnødder fra motorrummet.

Og nu her – præcis med et års mellemrum – er noget lignende sket. Denne gang dog ikke for Bill Fischer men for en anden bilist. På Facebook fortæller Kathleen LaForce, at hun har fjernet 558 valnødder fra sin Subaru Forresters motorrum.

LaForce nævner ikke noget om, hvor længe hun var om at fjerne forrådet fra bilen. Men nu fortæller, at hun opdagede det, efter at bilen havde stået stille i en uge, hvor hun havde været på ferie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Egernet skal dog ikke frygte for forrådet. De fleste af valnødderne kunne nemlig reddes, og LaForce har nu lagt dem et andet sted.

– Jeg har det dog stadig lidt dårligt med at ødelægge alt det hårde arbejde, fortæller hun i opslaget. Siden Kathleen LaForce delte historien, er den gået viralt på Facebook, hvor den er liket mere end 22.000 gange og delt over 10.000 gange.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk