Egern amok – samlede 160 kilo nødder i motorrum

Et egern i det nordlige Dakota i USA har haft usandsynligt travlt med at samle forråd til vinteren - et motorrum blev opbevaringssted for 160 kilo valnødder.

Et egern i det nordlige Dakota i USA har haft usandsynligt travlt med at samle forråd til vinteren – et motorrum blev opbevaringssted for 160 kilo valnødder.


Den amerikanske bilejer Bill Fischer fik sig en noget af en overraskelse, da han kom hjem fra en fire dage lang arbejdstur. Et egern havde nemlig fyldt motorrummet i hans bil med hele sit forråd til vinteren.

Intet mindre end 160 kilo valnødder

Bill Fischer, der er fra det nordlige Dakota, skriver om fundet på Facebook. Og til opslaget har han vedhæftet de vilde billeder, hvor det ses, hvordan egernet har fundet plads til nødderne af de selv de mindste hulrum.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Med andre ord – dyret har været over alt.

– Jeg tror, at den hårdtarbejdende lodne træboer snart går på pension af sundhedsmæssige årsager, skriver Bill Fischer i det opslaget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det er sket før
Bill Fischer fortæller til The Washington Post, at det ikke er første gang, at et egern står bag sådan et optrin. Faktisk, siger Fischer, er det sket rundt regnet hvert andet år siden 2013, at en egern har besøgt motorrummet i Fischers Chevrolet Avalanche og fyldt det op med nødder.

LÆS OGSÅ: Falsk betjent forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje

I år har dyret dog overgået sig selv, fortæller Bill Fischer. 160 kilo valnødder er nemlig rekord.

Og selvom Bill Fischer har måtte skille bilen ad for at fjerne alle nødderne, tager han hele situationen med ophøjet ro.

– Livet er for kort til ikke at synes, sådan noget er sjovt, sagde Bill Fischer til The Washington Post.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk