Reklame:

Har stadig kun 1 bil på programmet – flere bilmærker ramt af problemer

Der kommer ingen ny Polestar i 2023 – nu satser det kinesiske mærke i stedet, på at samlebåndet starter i 2024.

Kinesiske Polestar er i problemer. Og nu forsinker mærket lanceringen af Polestar 3. En SUV der skal være mærkets blot anden bil rækken.

Polestar, der ejes af Geely som også har kontrollen med Volvo, forklarer forsinkelsen med softwareproblemer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Problemer som mærket har, fordi Volvo oplever det samme. Det siger mærkets administrerende direktør Thomas Ingenlath til Automotive News.

Den fælles platform er ganske enkelt en konsekvens, Polestar må leve med. Det havde, siger Thomas Ingenlath, været anderledes, hvis mærket havde sin egen teknik til rådighed.

LÆS OGSÅ: Volkswagen dropper elbil – “Den er simpelthen for tung”

Volvo står i samme båd. På grund af software-bøvl har det kinesiske mærke med de svenske rødder måttet udskyde lanceringen af den store, elektriske SUV EX90.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage hos Polestar går det overordnet set meget bedre end for bare et år siden. I første kvartal af 2022 tabte mærket 275 millioner dollar. Et år senere var der ‘kun’ et minus på 9 millioner dollar på bundlinjen i samme kvartal.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?