Annonce:

29-årige Kenneth brugte Instagram til at stjæle 25 biler

Den 29-årige amerikaner Kenneth Dwayne Westbrook er blevet tiltalt for at stå bag en forbryderring af biltyveri med udgangspunkt i det sociale medie Instagram.

De amerikanske myndigheder mener, at den 29-årige Kenneth Dwayne Westbrook har stjålet mindst 25 biler. Og at han har brugt det sociale medie Instagram til at gøre det.

Bilerne solgte den 29-årige amerikaner siden videre til medlemmer af mexicanske karteller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver det amerikanske forbundspolitis FBI’s afdeling i Houston, Texas, på det sociale medie “X”. Det tidligere Twitter.

Ifølge FBI var Westbrooks fremgangsmetode simpel. På Instagram fandt han frem til personer, som han hyrede til at leje en række forskellige biler. Heriblandt flere Jeep-modeller.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker elbiler, siger ny undersøgelse

Men i stedet for at returnere bilerne, når lejeperioden udløb, betalte Kenneth Westbrook nogen for at køre bilerne til Mexico, hvor de blev solgt videre.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I Mexico mener det amerikanske forbundspoliti, at de nye ‘ejere’ af bilerne er medlemmer eller folk med forbindelse til narkokarteller.

Herfra er det småt med detaljer om efterforskningen. Men allerede nu ligger det fast, at den 29-årige amerikaner står til op mod 20 års fængsel. Ligesom der venter ham en bøde på 250.000 dollar svarende til 1,73 millioner danske kroner.

Biltyverier er desværre udbredt. Faktisk er det nogle steder så stort et problem, at der ikke er plads til alle bilerne, når de bliver fundet forladt igen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler