Annonce:

Volkswagen dropper elbil – “Den er simpelthen for tung”

Der kommer ingen camperudgave af ID.Buzz ud af Volkswagens fabrikker. Modellen vil simpelthen blive for tung.

Besøg vores annoncør:

Volkswagen har sat en stopper for udviklingen af en camper-udgave af elbilen ID.Buzz. Bilen, der skulle have haft længere akselafstand end den almindelige ID.Buzz, bliver simpelthen for tung. 

At Volkswagen nu skrotter de planer, bekræfter mærket over for Edison magazine. Tyskerne giver problemer med vægt og rækkevidde skylden.

Ifølge Volkswagen kan den nuværende batteriteknologi ikke i tilstrækkelig høj grad kompensere for den ekstra vægt i en camper-udgave af ID. Buzz.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge estimater fra VW vil en elektrisk camper veje over 3 ton, når den fyldes med udstyr som på tilsvarende vis kan fås i benzin-modellen T7 California. Det vil også give folk med kategori B-kørekort problemer med overhovedet at køre bilen. I hvert fald lovligt.

LÆS OGSÅ: Henrik Fiskers nye bil koster mindst 2,6 mio. kr. UDEN afgift

Desuden vil den øgede vægt begrænse elbilens rækkevidde betragteligt. I hvert fald så meget at Volkswagen vurdere, at planerne ikke kan betale sig.

I stedet for ID. Buzz-udgaven vil Volkswagen Commercial Vehicles, der står for udviklingen af campermodellerne, fortsætte udviklingen af hybridmodellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I Wolfsburg har man da heller ikke opgivet tanken om en elektrisk camper med Volkswagen-logo. Det bliver bare ikke nu eller de næste par år.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler