Hæder til Magnussen – bedre end Hamilton og Verstappen

Kevin Magnussen at sunday in Bahrain
Foto: Haas F1

Kevin Magnussens flotte comeback i Formel 1 er også blevet bemærket uden for Danmarks grænser – danskeren ligger over verdensmesteren i den først power ranking

Det er ikke kun danskerne der har fået klaphatten på, siden Kevin Magnussen i weekenden for alvor satte en tyk streg under, at han er tilbage i Formel 1. 5.pladsen i Bahrains grand prix har også fået Formel 1-organisationen til at nikke anerkende i Magnussens retning.

I hvert fald er køreren med statnummeret 20 højere placeret end både Lewis Hamilton og den seneste verdensmester Max Verstappen i årets første power ranking. Bedst klarede Charles Leclerc sig – monegaskeren scorede topkarakteren 10, mens Magnussen ligger lige efter med 9,6. Verstappen måtte nøjes med den sidste ‘podieplads’ og en score på 9,2. Mens Hamilton er nede på 8,6. Altså ifølge Formel 1.

– That was some ******* Viking comeback”, nærmest skreg Haas-teamchef Gunther Steiner over radioen til Magnussen efter Bahrains grand prix. Formel 1-organisationen er tilsyneladende meget enig. Du kan se hele power ranking-listen, som kårer weekendens bedste kørere, her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I weekenden går det løs igen. Så det er bare at håbe at Haas garagen kan holde dampen oppe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk