Haas om Schumacher: “Vi kan ikke fyre ham”

Foto: Haas F1

Den altid karismatiske Gunther Steiner har smidt noget af en bombe i et interview med tysk Sky Sport.


Med sine voldsomme uheld i Saudi Arabien og Monaco har Mick Schumacher allerede kostet sin arbejdsgiver massive summer i ‘mekaniker-regninger’. Faktisk siges det, at tyskerne med det berømte efternavn allerede har opbrugt Haas’ kvote for skader i år.

Om det rent faktisk forholder sig sådan er dog uvist, end det faktum at Haas’ faktisk ikke kan fyre den 23-årige tysker.

I stedet er beslutningen op til Ferrari, der har Mick Schumacher som juniorkører, og som er Haas’ motorleverandør. Det slog teamchef Gunther Steiner fast i et interview med den tyske del af Sky Sport under weekendens grandprix i Azerbaijan.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det betyder altså tilsyneladende ikke så meget, at Schumacher endnu ikke har et Formel 1-sæde næste år. Ikke officelt i hvert fald. Den 57-årige Steiner, der har en fortid hos både Jaguar og Redbull, sagde da også, at han fortsat har tillid til Schumacher. Ligesom teamchefen ikke er i tvivl om den unge køres kvaliteter på bag rattet.

Mick Schumacher har siden sin Formel 1-debut sidste år endnu ikke scoret et eneste point i verdens fineste motorsportsklasse. Modsat har danske Kevin Magnussen 173 point i banken efter sine i alt 128 Formel 1-løb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk