Reklame:

Golf II rammer 300 km/t – hurtigere end du kan sige ‘Boba Motoring’

Bobas Golf II har fået nyt DSG-setup og anden turbo – nu går det endnu hurtigere

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Husker du Boba Motorsports vanvittige Golf II? Selvfølgelig! Og er du en fan, får videoen herunder kroppen til at stå oprejst alle de rigtige steder.

Den tyske golfvogn får sine afsindigt mange muskler fra en to-liters turbomotor med firecylindre og latterligt meget ladetryk. I øjeblikket producere bilen, der har fået koblet et moderne DSG og firehjulstræk på teknikken, enorme 1.216 hestekræfter.

En opsætning der æder Ferrari 488, Lamborghini Huracan og en Bugatti Chiron eller fire til morgenmad – og frokost for den sags skyld.

Flere artikler om VW Golf her!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

NY DSG-OPSÆTNING OG ANDEN TURBO
At Golfen både kan nå fra 0-100 km/t på sølle 2.53 sekunder og køre 402 meter på 8.69 sekunder med en udgangshastighed på 273 kilometer i timen, er for længst dokumenteret.

Det nye er, at Boba har rodet med DSG-gearet og skruet en ny turbolader på motoren. Hvad betyder det så? Tja, fra stillestående rammer den gamle Golf nu 300 kilometer i timen på otte sekunder rent.

Hvor vanvittigt hurtigt det er, kan dårligt udtrykkes på skrift. Afspil videoen herunder i stedet for.

Reklameblok:


 

 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?