“Ven” forsøgte at smugle og sælge billede af syg Schumacher

Den tidligere Ferrari-chef og nuværende FIA-præsident Jean Todt hævder at have nyt fra det ellers hermetiske lukkede Schumacher-hjem.
Foto: Daimler AG

Familien Schumacher fik stoppet udgivelsen af billedet, som den påståede ven ellers forsøgte at sælge for et svimlende millionbeløb.

Michael (Schumacher, red.) er her. Bare på en anden måde.

Sådan siger den syvdobbelte verdensmesters hustru Corinna Schumacher i Netflix-dokumentaren “Schumacher” fra 2021. Og det, at Michael Schumacher stadig lever, forsøger nogle personer desværre at udnytte.

Tre år efter den forfærdelige skiulykke i Frankrig besøgte en ven Schumacher i dennes hjem i Schweiz. Her tog vennen i smug et billede af verdensstjerne uden familiens velsignelse. Det skriver The Sun.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Angiveligt lykkedes det vennen at smule billedet ud af hjemmet. Herefter forsøgte personen at sælge billedet til flere medier for millioner af kroner. Uden held. Det bekræfter anklagemyndigheden i den tyske by Offenburg, hvor sagen har været undersøgt.

Politiet har angiveligt også kigget på sagen, men stoppede efterforskningen. Hvilket gjorde Corinna Schumacher rasende på sin mands vegne. Billedet? Det er aldrig blevet offentliggjort. Ligesom nyheden om Michael Schumachers sande tilstand aldrig er nået ud til offentligheden.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk