Reklame:

Forladt BMW M3 CSL gik viralt – nu er den “forsvundet”

Den lidt mudret og mystiske historie om en forladt BMW E46 M3 CSL tog nettet med storm – nu er bilen forsvundet fra p-kælderen hvor den stod forladt.

Husker du den historien om en grå BMW M3 CSL, der gik viralt tilbage i august, fordi den tilsyneladende havde stået forladt i en engelsk p-kælder meeeeegt længe?

Well, nu er den forsvundet. Eller det vil sige, den er pludselig blevet flyttet. Formentlig til stor ærgrelse for en række ivrige spottere, som havde opsnuset bilens præcise lokation.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I første omgang gik historien på, at bilen som spritny blev kørt direkte fra forhandleren og ned i p-kælderen. Her blev den tilsyneladende glemt med bare 59 kilometer på tælleren.

Senere blev fortællingen rettet noget mere til. Det viser sig nemlig, at BMW’en senest var på vejene i marts 2006. Her havde den kørt godt 16.000 kilometer ifølge synsrapporten fra det år.

LÆS OGSÅ: Medie forarget over dansk youtuber – “Han kører jo 266 km/t lovligt”

Uanset om det er noget mere end 59 kilometer, tyder meget på, at bilen har stået stille rigtig længe. Men nu er den altså forsvundet. Eller i hvert fald flyttet fra p-kælderen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På Instagram er der nu igen dukket billeder op af M3’eren. Denne gang på en autotrailer spændt efter en ældre Range Rover. Det viser sig, at bilen har stået i en p-kælder i London-bydelen St. John’s Wood.

På de nye billeder af bilen er nummerpladerne pillet af. Men meget taler for, at det er samme bil. Bilen har de samme skader bagtil. Desuden minder ridser og buler, som kunne ses på de første billeder af bilen, for meget om hinanden til at det hele er fupnummeret værd i Photoshop.

Hvad der nu skal ske med bilen, er uvist. Måske opmærksomheden og de nysgerrige blikke blev for meget for ejeren? Vi ved det ikke. Men vi følger sagen.

Reklameblok:


 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af London Barn Find (@london_barn_find)


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?