Reklame:

SE BILLEDERNE: Mystisk BMW M3 CSL er blevet forladt i p-kælder “Ingen ved rigtig hvorfor”

Historien om denne BMW E46 M3 CSL er lidt mudret og uklar. Men den har i hvert fald set bedre dage, siden den blev parkeret i en britisk p-kælder. 

Lige med undtagelse af den ultrasjældne GTR-udgave er CSL den ultimative E46 M3, pengene kan købe.

Det betyder dog ikke, at alle CSL-ejere, dem er der i øvrigt kun 1.383 af på verdensplan, hvis alle biler stadig eksisterer, behandler deres biler lige godt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en parkeringskælder i England står et skræmmende eksempel på, præcis hvor ligeglade nogle bil-ejere kan være.

I første omgang spredte historien, om at den første ejer købte bilen tilbage i august 2004. 9 måneder efter den sidste E46 M3 CSL nogensinde var blevet produceret.

LÆS OGSÅ: Regeringen er på vej med ny lov: “Vil ramme bilister endnu hårdere”

Ejeren kørte herefter en tur ned i en parkeringskælder i London og lod bilen stå. Og her skulle den altså have stået siden. Men det lyder mere som en vandrehistorie end sandheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En mere sandsynlig scenarie er, at bilen har omkring 23.000 kilometer på tælleren. Det er den ifølge det engelske motorregister i hvert fald sidst synet med.

Omvendt var det helt tilbage i 2006, at bilen sidst var indregistreret. Meget taler altså for, at bilen har stået forladt meget længe.

Spørgsmålet er så præcis hvor længe. At det er et par dage siden, den har set andet end parkeringskælderen kan der vist ikke være tvivl om.

Reklameblok:


Det vidner de dobbelte hjullåse på baghjulene og en god mængde spindelvæv samt støv ganske tydeligt om.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?