Forkælet knægt ridser spritny BMW – ville have far til at købe den

Her er et eksempel på en knægt, der er helt forkert opdraget

Vil du købe en spritny bil til din søn, hvis han havde ridset den først? Nej, vel?! Men det troede 22-årige Ji Moubing, at hans far ville efter et besøg hos en BMW-forhandler i den kinesiske by Shangrao.

I et forsøg på at få faderen til at købe et eksemplar af den nyeste 3 Serie ridsede Ji Moubing med fuldt overlæg bilen to steder. Det skriver Drivetribe. På overvågningsbilleder ses knægten på vej hen til en 3 Serie iL – en specialmodel med lang akselafstand som kun sælges i Kina – før han giver den blå lak to fede ridser med en medbragt nøgle.

Efterfølgende er han så fræk at meddele det til forhandleren. Med den besked at han har tænkt sig at købe bilen. Faderen ville nemlig snart komme og betale for det hele.

DU KAN STADIG NÅ DET: FÅ 40% RABAT PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW 2020

Men sådan gik det heldigvis ikke – i hvert fald ikke i første omgang. I stedet for ‘far’ dukkede politiet nemlig op for at tilbageholde Ji Moubing. På stedet indrømmede knægten at have ridset bilen med det ene formål at få faderen til at købe bilen til sig.

Før politiet sendte Ji Moubing i retningen af en fængselscelle, fortalte betjenten Chen Junnan ham en sandhed. Nemlig at han opførte sig som ‘et forkælet barn’..

Om Ji Moubings far efterfølgende forbarmede sig og købte bilen, melder historien ikke noget om. Man kan kun håbe, at det ikke er tilfældet.

Billeder fra BMW-forhandlerens overvågningskamera viser ugerningen

Reklame: