Flere politibiler jagtede vanvidsbilist i Peugeot – 28-årig sendt direkte i fængsel

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Bilen blev beslaglagt på stedet, da en 28-årig ikke ville stoppe for politiet.

Fredag eftermiddag blev en 28-årig mand fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i 4 uger, efter at han dagen forinden kørte hasarderet rundt i Randers. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det var en patruljevogn, der spottede den 28-årige bilist i en sort Peugeot 208 i Rosenørnsgade nær centrum torsdag klokken 15.24.

– Den ligger og kører lidt tosset rundt, så patruljen sætter efter den med lyd på, hvorefter bilisten forsøger at flygte, oplyser vagtchef Mikkel Møldrup til Ritzau.

Med politibilerne i bakspejlet foretager den lille Peugeot bl.a en u-vending i et fodgængerfelt, så en mand må springe for livet.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Eftersættelsen endte på Vester Altanvej, hvor den 28-årige mand, efter at han ellers forsøgte at flygte til fods. Passageren i Peugeot, en 23-årig mand, blev kortvarigt anholdt. Ham lod politiet dog gå igen efter endt afhøring.

Randers Amts Avis bringer en et kort klip af jagten – det kan ses her.

 

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk