Fast 5 skulle have været den sidste Fast and Furious-film


Det blev en ægte blockbuster og fik holdet bag til at fortsætte. Men det oprindelige manuskript ville have lagt Fast and Furious i graven efter den femte film.

Ikke meget skulle være gået anderledes, før det hele var stoppet med Fast Five i 2011. Faktisk skulle filmfolkene bare have brugt det oprindelige manuskript, så havde man lagt Fast and Furious-serien i graven. Det skriver Screenrant.com.

Fast Five samler da også mange af de ellers løse tråde i filmenes fortælling. Eksempelvis møder Vin Diesels figur Dom Toretto for første gang Roman og Tej (Tyrese Gibson og Ludacris, red.) fra 2 Fast 2 Furious. Og Brian O’ Conner møder Han fra Tokyo Drift.

LÆS OGSÅ: Ti år efter sin død får Paul Walker en stjerne på Hollywood Walk of Fame

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det var ikke nogle af de personer, der kunne have sat en stopper for det hele i 2011. Det kunne den noget ældre Tommy Lee Jones som var i spil til rollen. I 2011 var han 65 år gammel og udset til rollen som Luke Hobbs. En ældre general der sammen med et hold af agenter endelig skulle have fået skovlen under Torettos hold af fartbanditter.

Sådan gik det bare ikke. I stedet skrev F&F-holdet Hobbs-figuren om. Markant om faktisk. Rollen endte i stedet med at til Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Hans indædte rivalisering med Vin Diesel på lærredet – og senere i den virkelige verden – endte med at give serien nyt liv. Endda en helt ny spin-off-film, Fast & Furious: Hobbs and Shaw, i 2019.

Ses vi til Auto Show?


I dag er Fast and Furious på sin 10. og foreløbig sidste film. Den splittes op i to dele. Den første har premiere til maj næste år. Filmen får i øvrigt et gigantisk budget. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk