Fast 10 har fået premieredato – du har fri den dag!

Fast and Furious-filmene nærmer sig en afslutning. Film nummer 10 har fået premieredato.

Begyndelsen på slutningen for det hurtige Hollywood-eventyr er offentliggjort.

For kommer der ikke noget – som en verdensomspændende epidemi – i vejen, så kan vi gå i biograferne for at se ‘Fast 10’ i april 2023. Nærmere bestemt vil de første kunne se filmen 7.april 2023.

Og til de nysgerrige – det er en fredag. Faktisk er det langfredag, så de fleste har nok fri. Dansk helligdag eller ej så har Vin Diesel allerede sagt, at optagelserne til filmen begynder til januar næste år.

Den første Fast and Furious-film gik i biograferne for 20 år siden

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men ikke bare det. Det er sandsynligt, at film nummer 10 og 11 filmes lige efter hinanden. Ifølge instruktør Justin Lin arbejdes der nemlig på én sammenhængende historie, som til gengæld splittes i to dele.

Ikke på rollelisten.. endnu!
Om filmene kan vi ikke sige det store. Andet end at Dodge-biler nok dukker op i på en eller anden måde.Det amerikanske mærke er nemlig blandt filmseriens sponsorer.

På det seneste har det også været fremme, at John Cena – eller Jakob Toretto som han hedder i Fast-universet – har fortalt, at han endnu ikke er blevet bedt om at vende tilbage til filmsettet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Om Dominic Toretto også har en bror i de sidste to film, ved vi altså ikke. Endnu. Desuden vender Dwayne “The Rock” Johnson ikke tilbage i de sidste to F&F-film. Han er åbenbart på kant med Vin Diesel, skriver Entertainment Weekly.

 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk