Reklame:

Elon Musk vil udstyre nye Teslaer med bizar teknologi

Teknologien er der allerede – og nu skal den ud og leve på vejene. Helt konkret i alle nye Tesla, siger chefen. 

Grōk er Elon Musks svar på kunstig intelligens. Verdens rigeste mand løftede sløret i denne uge sløret for en ny chatrobot. En konkurrent til ChatGBT. Og tilmed en sarkastisk én af slagsen.

Nu siger Teslas direktøren så, at Grōk finder vej ud i Teslas modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Grok er designet til at besvare spørgsmål en smule vittigt og har en rebelsk måde at svare tilbage på, så brug den ikke, hvis du hader humor, lyder det blandt andet fra virksomheden bag robotten, xAI.

En virksomhed Elon Musk stiftede tilbage i marts i år. Og nu er det dukket på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – som Musk også ejer – at Gork testes på i række Teslaer.

LÆS OGSÅ: Halvdelen af alle danskere er bange for disse veje

Sådan kan det se ud
Hvad præcis chatrobotten skal i Teslaer er endnu uvist. Men visse brugere på ‘X’ peger på, at Grok meget muligt kan erstatte den nuværende stemmestyrede assistent i Teslas modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Allerede nu tester udvalgte brugere på “X” Grok på livet løs. Teknologien er ikke mere ude i offentligheden, end at man skal bo i USA for at være med. Men på xAI’s hjemmeside kan man tilmelde sig en venteliste.

Vi tilbyder et begrænset antal brugere i USA at prøve vores Grok-prototype og give feedback, der vil hjælpe os med at forbedre dens muligheder før en bredere udgivelse, skriver xAI på deres hjemmeside.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?