Elbils-nyhed kan opleves på Fyn i dag

Nissan Ariya snigpremiere

Den helt nye Nissan Ariya er endnu ikke kommet på danske plader, men i dag kan den opleves – og prøves – hos Karvil Biler på Fyn.

Du kender Nissan Leaf som elbilen fra Nissan, men nu er der noget helt nyt og større på vej fra japanerne. Navnet er Nissan Ariya, og bilen er noget større end lillebror Leaf. Her på redaktionen har vi været så heldige at se Ariya for lidt tid siden til en forpremiere, men nu kan du også opleve den nye familie-elbil.

Det foregår i dag, hvor Karvil Biler på Fyn har fået lov til at holde snigpremiere på bilen. Hvis du vil se den med egne øjne, skal du skynde dig afsted. Det foregår her:

Kl. 8 til 13.30 på Faaborgvej 149, 5250 Odense SV.
Kl. 15 til 20.00 på Damgårdsvej 5, 5500 Middelfart

Ariya starter på 366.990 kr., hvor du får et batteri på 65 kWh, der oversættes til cirka 403 km i rækkevidde. Hertil kommer en motor på 218 hk og 300 Nm på forakslen. Udstyrsniveauet i denne billigste variant hedder Advance, og inkluderer 360-graders kamera, elektrisk bagklap og en avanceret fartpilot med linjevogter.

Blandt forsalgsmodellerne er næste skridt stort: Varianten med stort batteri på 90 kWh kan køre over 500 km og kommer med udstyrsniveauet Evolve, der opgraderer med headup-display og panoramaglastag. Den koster fra 445.900 kr., og kan yderligere opgraderes til modellen med e-4ORCE-firehjulstræk til 480.684 kr.

Skynd dig forbi Karvil Biler til et smugkig og måske en prøvetur (først til mølle!) i den spændende, nye Ariya. Læs mere på www.karvil.dk

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk