Reklame:

Ejendomsmæglere finder super sjælden Ferrari i dødsbo der “trænger til en kærlig hånd”

Den efterladte familie har sandsynligvis aldrig kendt til værdien af Ferrarien, som to ejendomsmæglere stødte på i dødsboets garage.

Om det kan kaldes et ladefund, kan vi diskutere fra nu og til juleaften. For den Ferrari, to ejendomsmæglere for nylig fandt i et ‘håndværkertilbud af et hus’, stod sådan set i en garage.

Nærmere bestemt garagen der hører til huset. Men de to ejendomsmæglere fandt ikke ‘bare’ en Ferrari.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

De fandt en Ferrari 250GT Lusso i garagen til hus der ligger nær vandet i Santa Cruz, Californien. Det skriver lokalmediet Sacramento Bee, der efter det vilde fund interviewede de to ejendomsmæglere.

– Huset har en tredelt garage. I de første to dele er der et vaskerum og plads til opbevaring. Men i det tredje stødte stødt jeg på bilen, fortæller Kimberly Ward den ene af de to ejendomsmæglere.

LÆS OGSÅ: Nye oplysninger: “Der er tæt på 500 elbiler ombord på skib, der brænder ud for Hollands kyst”

Hun kan desuden fortælle lidt mere om husets ejerforhold. Det tilhører familien til den afdøde forskeren David Downs, der i sin tid arbejdede for våben-producenten Lockheed Martin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og det job må have givet godt. For en Ferrari 250GT Lusso har aldrig været billig. Heller ikke, da den var ny og på samlebåndet i Maranello mellem 1962 og 1964. I dag er bilen, der er én af bare 350, Ferrari byggede, dog rasende dyr.

Familien har nu allieret sig med Andy Grundy, der har specialiseret sig i handel med og vurderinger af klassiske biler, og han mener ikke, at der noget at rafle om.

Ferrarien er, selvom den nok skal ses efter, mindst halvanden million værd. Og det er altså et beløb i dollar. I danske kroner svarer det til at finde 10,5 mio. kr. i garagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Familien til David Downs er, siger de, absolut ikke interesseret i biler. Hvilket muligvis forklarer, hvorfor de ikke ikke har været klar over Ferrariens værdi. Den skal nu sælges videre. Men sikke et fund.

Helt faldefærdigt er selve huset da heller ikke. Nysgerrige sjæle kan tjekke det ud i salgsopstillingen her.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?