Reklame:

Nye oplysninger: “Der er tæt på 500 elbiler ombord på brændende skib”

Tidligere forlød det, at omkring 23 elbiler var ombord på det fragtskib, der lige nu brænder heftigt i ud for Hollands kyst.

Temperaturen er efterhånden aftaget så meget på det fragtskib, der onsdag brød i brand ud for Hollands kyst, at det kan bjærges.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det ændrer dog ikke på, at der er tæt på 500 elbiler ombord. Tidligere forlød det ellers, at der var kun 23 elbiler ombord.

Da branden begyndte onsdag, var den hollandske kystvagt hurtig klar med redning og bistand til besætningen. Trods den hurtige reaktion er én person omkommet og flere såret, skriver blandt andre Reuters.

LÆS OGSÅ: Medie: “Kevin Magnussen har fået ultimatum af Haas”

I første omgang forlød det fra kystvagten, at man ikke var klar over årsagen til branden. Men over for Reuters bekræftede en talsmand for netop kystvagten, at der var tale om en brand ‘i nærheden af en elbil”.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Nu skriver Bloomberg, at der er tæt på 500 elbiler ombord på det stadigt brændende skib. Helt præcist 498. Oplysningerne stammer fra det rederi som ejer skibet.

Det ud af 3.789 biler som skulle fragtes fra Tyskland til Egypten men altså ikke nåede længere end til Holland.

Både Mercedes og BMW har hundredvis af biler ombord på skibet med navnet Fremantle Highway.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?