Reklame:

Efter flere skandaler – bilmærke stopper helt

Omdømmet har taget så store skade af flere skandaler og et forbud mod teknologien bag, at General Motors nu indstiller produktionen af føreløse biler.

Det skulle være så godt og så blev det i virkeligheden en skandale. Faktisk flere.

Nogenlunde sådan kan man opsummere det General Motors-ejede forsøg med selvkørende biler i flere amerikanske byer kaldet ‘Cruise’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu tager bilkoncernen den ultimative konsekvens og indstiller produktionen af føreløse “Cruise”-biler.

Beslutningen kommer efter, at det i oktober blev forbudt for Cruise-bilerne at køre førerløst rundt i bl.a. San Fransisco.

LÆS OGSÅ: Her løber p-bøden ALTID over 1.000 kr.

Den beslutning blev i øvrigt taget bare et par måneder efter, at Cruise ellers havde fået lov til at sende føreløse taxaer på gaden alle ugens dage hele døgnet rundt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Allerede dagen efter tilladelsen blev givet, skabte de føreløse biler kaos og trafikpropper på vejene i og omkring San Fransisco.

Og nu er det altså foreløbig helt slut.

– På grund af den seneste udvikling har vi truffet beslutningen (om at stoppe produktionen, red.) i samarbejde med General Motors, fortalte Cruises direktør Kyle Vogt på et lukket medarbejdermøde i mandags.

Reklameblok:


Det skriver finansmediet Forbes.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?