Derfor koster denne Civic MERE end en ny


Tidligere i år kastede nogen 50.000 dollars efter en 20 år gammel Civic – helt så dyr er eksemplaret her ikke, men det var ikke langt fra.

Besøger du den lokale Honda-forhandler, vil han sælge dig en spritny Civic for 264.000 kroner. Men nogle vil hellere have de ældre modeller, og det koster lidt.

Tidligere i år løb en blå Honda Civic Coupe årgang 2000 med blot 9.000 kilometer på tælleren op i 50.000 dollars, da den stod til salg på Bring A Trailer. Og nu er endnu en dukket op og handlet samme sted. Denne gang med lidt flere kilometer på bagsmækken.


LÆS OGSÅ: By plaget af ulovligt gaderæs – her bliver alt kørsel forbudt

Faktisk er den også med en produktionsdato i 1999 lidt ældre. Men du skal ikke regne med, at bilen blev nogen forærring af den grund.

Civic’en største salgstrick er – udenover en tilsyneladende absurd fin stand og kilometertallet – motoren. Mellem forhjulene ligger et eksemplar af den 1.6-liters B16-motor.

Ikke første gang
I Honda-termionlogi fra de begyndelsen af det nye årtusinde betød det 160 hestekræfter, vtec og fem manuelle gear.

Faktisk er det ikke første gang, at eksemplaret her i Electron Blue er til salg. Tilbage i 2018 skiftede den hænder for 24.000 dollars. Blot to år senere blev den budt op i 36,500 dollars.

Eller 217.000 gode danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs. AV!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af den bil, nogen altså lige har betalt boksen for.