Den næste BMW M5 kan få over 1.000 hestekræfter

Noget tyder på, at nuværende M5 splitter sin personlighed i to, når fabrikken bygger den næste generation omkring 2024. Foto: BMW

Når den næste BMW M5 lander i 2024 bliver det nok svært at vælge 

At BMW i sidste uge løftede lidt af sløret, der endnu dækker over faceliftet af den nuværende M5, har for alvor sat ild i sladderen om mærkets næste super-sedan.

Senest er det kommet frem, at den bayerske bilgigant har endnu vildere planer med den næste M5, som formodes at forlade fabrikken engang i løbet af 2024.

Ikke bare får BMW-folk to valg, når den kommende M5 endelig ser dagens lys. Car Magazine skriver, at valget kommer til at stå mellem en plugin-hybrid (benzin og el) med 750 hestekræfter og 1.000 newtonmeter og så en elbil.

LÆS OGSÅ: Kendt Youtubers Mustang beslaglagt – må ikke bygge en ‘Eleanor’


Og hæng lige på her. Samme kilde mener nemlig at vide, at den eldrevne M5’er får vanvittige 1.020 hestekræfter og en 0-100 km/t-tid på bare 2,9 sekunder.

Ladeteknologien vil ifølge Car Magazine ligne den, vi allerede nu ser Porsche benytte sig af i Taycan, når den bil skal ‘lynlade’. Endelig skulle rækkevidden i el-bimmeren være på respektable 750 kilometer. Altså hvis du kører som en morfar på søndagstur

Endnu er intet selvfølgelig bekræftet fra officelt hold. Men chefen for BMW’s M-afdeling, Markus Flasch, har allerede gjort det klart, at man arbejder på at sætte strøm til mærkets hurtigste biler.

Vi kommer i den grad til at savne BMW’s mastodont af en 4.4-liters, biturbo-ladet V8. Men helt ærlig – 1.020 hestekræfter! F*ck, mand!

 

 


Reklame: