Custom Audio Denmark: Når kun det bedste er godt nok til din bil – og dit hjem

Custom Audio Denmark Holbæk og Hillerød

Mads Elliott Nye­gaard er lydnørd til op over begge ører. Han står bag Custom Audio Denmark med butikker i Hillerød og Holbæk, hvor det handler om én ting: God lyd i bilen, båden eller hjemmet. Her besøger Boosted de spændende butikker.

Som søn af en jazzmusiker lå det i kortene, at Mads Elliott Nyegaard skulle vokse op og arbejde med netop lyd. Dog blev det ikke bag hverken trommer eller guitar, at Mads skulle tjene til dagen og vejen –  i stedet er det bag disken og på værkstedet i sine egne butikker, at der knokles med at sørge for god lyd i danskernes biler, både og private hjem.

Du kender måske Mads fra CARSound-kæden, som han i mange år har været en del af, men sidste år startede Mads sin helt egen forretning op – navnet er Custom Audio Denmark.

Reklameblok:Kæmpe erfaring med bilstereo
Hvis du skal have opgraderet lyden i din bil, så kan vi på Boosted-redaktionen godt skrive under på, at Mads Nyegaard er det sikre valg. I over 20 år har han bygget bilstereo i topkvalitet, og han har da også vundet utallige priser for sine unikke løsninger og fantastiske lyd.

Af samme årsag er Custom Audio Denmark med til at afholde delrunder og finalen i den danske EMMA-konkurrence. EMMA står for European Mobile Media Association og er en konkurrence om at bygge god lyd i bilen. Delrunde 3 er i Hillerød den 8. juni, delrunde 6 er i Holbæk den 26. oktober, og finalen afholdes dagen efter i Holbæk den 27. oktober. Se mere HER.

Du kan også møde både Boosted-redaktionen og teamet fra Custom Audio Denmark, når Boosted Tour runder sæsonen af på Lundemarksvej 23 i Holbæk den 18. september. Det er fra klokken 16 til 20, at du kan komme og vise din bil frem.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Custom Audio Denmark bilstereo Holbæk og Hillerød
Custom Audio Denmark kan lave det hele. Her lidt blær med et Alpine-logo og LED-lys.

Stort montageværksted
Det nye hovedkvarter på Lundemarksvej 23 B i Holbæk har både showroom og et stort, lækkert værksted, hvor der kan bygges bilstereo til den store – bogstaveligt talt – guldmedalje. Intet er for stort eller for småt for Custom Audio Denmark. De klarer alt fra den lille løsning med et par nye højttalere i fordørene til den helt store custom-løsning med indbyggede forstærkere i gulvet, subwoofer i bagagerummet og meget andet.

“Mange kunder vil gerne have bedre lyd i bilen, men de vil helst ikke have, at det ses udefra. Det er intet problem, for vi kan gemme stort set alting væk eller lave en særlig skjult løsning til lige netop den kundes bil.

– Mads Elliott Nyegaard

Der er rent som på en operationsstue på Custom Audios værksted i Holbæk.

Nyt: Også masser af hjemmestereo
Det er dog langt fra kun bilstereo, som Custom Audio er specialister i. Også lyd i hjemmet – også kaldet hjemmestereo – er kommet på virksomhedens liste over produkter. Også her tilbydes alt fra et lille sæt Bluetooth-højttalere til high-end produkter i den helt tunge ende af skalaen, hvor et sæt højttalere koster på den høje side af 100.000 kr. Eller mere!

Er du træt af at diskutere med konen, om de store højttalere skal stå i stuen eller på loftet, har Custom Audio en smart løsning, så alle bliver glade. De kan tilbyde et indbygget højttalersystem i husets vægge eller lofter, så lyden bliver i bedste kvalitet, men det stort set ikke kan ses. Det er altså smart.

Der findes rigtig mange løsninger, når vi snakker hjemmestereo, og Custom Audio har uden tvivl det, du står og mangler. Og frem for alt, så har de en enorm viden, du kan trække på inden køb. Prøv for eksempel at bede Mads om at forklare dig noget om forskellen på noget så simpelt som forskellige typer højttalerkabler. Men sørg for, at du ikke skal nå noget den dag, for det kan tage sin tid, når nørden kommer frem i ham. Fantastisk med entusiasme – det kan andre godt lære noget af.

Reklameblok:

Besøg Custom Audio Denmark med det samme – enten på hjemmesiden eller i butikkerne i Holbæk eller Hillerød.

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Custom Audio Denmark i Holbæk
De nye lokaler bugner af lækre produkter for enhver, der går op i god lyd.
Custom Audio Denmark Holbæk og Hillerød
Stort eller småt – Custom Audio har alt til din bils lyd.
Custom Audio Denmark Holbæk og Hillerød
Du kan let få en time eller to til at gå med at nyde lyden fra Custom Audios mange produkter.
Custom Audio Denmark Holbæk og Hillerød
Her kan du se, hvordan højttalerne er indbygget i væggen. Super smart!
Custom Audio Denmark i Hillerød
Øverste foto i artiklen er facaden i Holbæk – her ser du facaden i Hillerød.
Bonusinfo: Custom Audio kan også bygge god lyd i din båd med vandtætte højttalere.
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk