Classic Race Aarhus er gået konkurs

Foto: Classic Race Aarhus

Det er slut med klassisk motorløb i Aarhus’ gader. Organisationen bag er gået konkurs og kaster håndkædet i ringen.

To år med corona-aflysninger og et svigtende salg i år har fået den traditionsrige racefestival i hjertet af Aarhus til dreje nøglen om.

Det oplyser organisationen selv på sin hjemmeside.

Siden oktober har selskabet ellers været under rekonstruktion, men det er altså ikke lykkedes at rejse den kapital, som var afgørende for festivalens overlevelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det er meget trist, men det er ikke forsvarligt at fortsætte uden tilførsel af ny kapital. Der er blevet arbejdet nærmest i døgndrift – og der har været rigtigt mange, både nuværende og nye partnere, som har vist både velvilje og økonomisk interesse. Vi har den seneste måneds tid været i dialog med flere end 30 interessenter, men desværre lykkedes det ikke at komme i mål med et tilstrækkeligt stærkt, økonomisk fundament til at kunne fortsætte driften, siger Poul Dalsgaard, direktør i Classic Race Aarhus.

Dermed fik løbet ti år i Aarhus. Det første Classic Race i det jyske fandt sted i slutningen af juni 2010.

Ses vi til Auto Show?


Det er da også en trist direktør, der nu siger farvel til Aarhus. Og for særligt en gruppe – nemlig de mange frivillige – er Poul Dalsgaard ked af, at race-festivalen ikke fortsætter.

– Der havde aldrig været noget Classic Race Aarhus uden vores flere end 1.200 frivillige. Jeg har slet ikke ord for deres engagement og dedikation. Jeg ved, at de, ligesom jeg, bliver meget kede af, at det ikke er lykkedes. Men en epoke er slut, og vi må glæde os over, at der i 10 år har været en ”Nordeuropas Smukkeste Racefestival” i Aarhus til glæde for rigtigt mange.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk