Canadisk politi forsøgte at give denne 1:1 Supra af sne en bøde

Du kan noget, når politiet forsøger at give din sneskulptur en parkeringsbøde

Maskinisten Simon Laprise greb muligheden for at lave noget andet end den tradionelle snemand med halstørklæde og hat, da sneen faldt i den canadiske by Montreal.

Han endte med at forme nok sne til, at en model af en Toyota Supra Mk.III i størrelsesforholdet 1:1 kunne stå parkeret i vejkanten – ulovligt vel at mærke.

LÆS OGSÅ: GAL M3-DRIFTER MED V10-MOTOR LYDER SOM F1-RACER

Om det er den enlige og ganske ægte viskerarm eller bare bilens generelle detaljer, skal vi ikke kunne sige. Men politiet hoppede i hvert fald på den, da en patruljevogn stoppede for at uddele en bøde for den, ja i lovens forstand, ulovlige parkering.


Joue dans la neige !,J'espère jouer un tour au déneigeurs cette nuit 😛 Playing in the snow !,I hope to prank the snow removal guys tonight 😛

Slået op af L.S.D Laprise Simon DesignsSøndag den 14. januar 2018

Simon Laprise’ egne billeder af Supra’en

Ordensmagten efterlod da også noget på bilen. Bare ikke en bøde. I stedet skrev betjentene ‘Du fik os til at grine, ha ha ha’ på en seddel, før de delte billeder af kunstværket på Facebook. Siden sendte flere lokale Simon Laprise billeder af bilen og politiets hilsen.

Desværre står bilen ikke længere ulovligt parkeret. Men det er de lokale myndigheder og ikke et tørvejr, der har bugseret bilen af vejen.

For at citere Car Throttle ‘ Må du smelte i fred, Supra’.

 

 

 


Reklame: