VIDEO: BMW med AMG på slæb trækker dobbeltbrænder

Sådan kan man også trække en brænder. Rettere sagt ‘to brændere’.


Det er før set, at svenskerne går amok, når der er dæk i nærheden. Faktisk er den svenske undergrunds-del af bilmiljøet lige så berømt, som det er berygtet for alt fra solide brændere til flugtforsøg fra politiet.

Hvem husker ikke, hvordan den mørkklædet MC’er Ghostrider legede med politiet i de stockholmske gader og lagde det hele på Youtube? De mest set af videoerne har fået millioner af visninger. Og sådan forestiller vi os, at det med lethed vil også vil gå denne video.

LÆS OGSÅ: Christian blev målt til 102 km/t i en byzone – “det passer ikke”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den er nemlig også fra Stockholm. Vi ved ikke præcist, hvem der kører BMW’en. Men den er i hvert fald ikke nogen helt almindelig E91 320d. Lidt klik rundt på Youtube-kanalerne ‘Biljakt’ og ‘Critical’ afslører, at der bruges Mercedes-power til at trække rundt med noget andet Mercedes-power i de stockholmske tunneller.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk