BMW-ejer parkerer med vilje ulovligt – “Jeg har ikke tid til andet”

Luke Desmaris mener ikke, at han skal følge samme regler som alle andre bilister. Han er nemlig millionær, siger han selv.

Luke Desmaris kører BMW, og så er han i øvrigt fuldstændig ligeglad med, om han parkerer sin bil ulovligt eller ej.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I London, hvor den 27-årige mand bor, må man ikke parkere foran dobbelt-optrukne gule linjer. Men det gør Luke Desmaris. Faktisk kalder han den ‘ en form for VIP-parkering’. At parkeringspladserne – som slet ikke er parkeringspladser – efter Luke Desmaris eget udsagn allerede har givet ham hundredevis af p-afgift, rør ham tilsyneladende ikke.

– Jeg har virkelig ikke tid til at parkere på andre måder, skriver han i et opslag på sine sociale medier.

I en af Luke Desmaris videoer på Tiktok ser man endda tydeligt, hvordan en gul parkeringsafgift er lagt mellem vinduesviskeren og forruden på den grå BMW M4.

Reklameblok:– Folk, der er på røven, ser en p-afgift. Jeg ser det som prisen for VIP-parkering, lyder det i teksten til videoen.

Det kan alt sammen lyde lidt højrøvet. Men som flere i kommentarsporet påpeger, er det faktisk ofte billigere at betale en p-afgift end for at parkere. I hvert fald i London, hvor timeprisen for parkering er 10 pund. En p-bøde er derimod kun 65 pund svarende til 560 kr. Og sådan en kan hver enkelt bil højst få én af i døgnet.

@mrlukedes

VIP parking #rich #foryoupage

♬ AirplaneMode – BONES

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk