Reklame:

BMW-chef om vildt koncept: Vi bygger 50 biler… måske!

BMW-folkene har lavet en intern aftale om at gøre noget ud af Concept Touring Coupe. Det kræver bare 50 personer.

De 50 personer skal til gengæld have finanserne i orden. Men aftalen er der. Hvis interessen er stor nok for en bil i stil med Concept Touring Coupe, gør BMW også alvor af det.

Det fortalte mærkets designchef Adrian van Hooydonk i forbindelse med udstillingen Villa d’Este Concorso d’Eleganza i Italien, som tyskernes koncept netop har været en del af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Aftalen er god nok. Hvis interessen er stor nok, bygger vi bilen. Der skal 50 kunder til eller noget i den stil, fortæller van Hooydonk til Motor1.

Designchefen kan desuden fortælle, at ‘flere kunder allerede har udtrykt interesse i bilen’. Det netop i forbindelse med udstillingen ved Comosøen.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde bil og uddelte bøder til lovligt biltræf

Men det bliver en rasende dyr fornøjelse. Sidste år byggede BMW en lille håndfuld 3.0 CSL-modeller som en hyldest til deres eget arbejde med konceptet 3.0 CSL Hommage fra 2015.

Reklameblok:
En bil, der stod i 250.000. Altså euro. Pr. styk! Det er omregnet i dansk mønt små 1,9 mio. kr. før skatte, afgifter, moms og andet djævelskab. Men muligheden er der.

Du kan i øvrigt læse meget mere – eller i hvert fald hvad BMW vil fortælle – om Concept Touring Coupe lige her. Og ja, den er baghjulstrukket med en rækkesekser ude foran.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?