BMW bygger kun 1.000: 1 af dem er allerede smadret

BMW M5 CS er den mest brutale M5 til dato. BMW bygger kun 1.000 eksemplarer. En af dem er allerede flået af vejene.


Skaderne ser voldsomme ud, og faktisk ser det ud til, at bilen er ramt flere gange. Hvorfor ved vi ikke. Men vi ved, at bilen er endt sine dage hos en ophugger i den amerikanske by Pittsburgh. Og det som en totalskade. Den kan altså ikke genopbygges. I hvert fald ikke med myndighedernes velsignelse.

Når det så er sagt, kan bilen umuligt have kørt Jorden rundt. Og selvom den vitterligt ser meget sørgelig ud, burde der være gode reservedele at hente. Blandt andet i kabinen. Hvor læderet og selve konstruktionen ikke ser ud til at have taget voldsomt meget skade, af at de mange airbags gjorde deres job.

LÆS OGSÅ: Audi RS3 beslaglagt – blæste gennem 90-zone

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Apropos kabinen så har ‘nogen’ allerede været forbi for at hente stolene. Så det er spørgsmålet, om den 4-liters biturbo-V8’er kan reddes, inden bilen formentlig bliver knust. Motoren har i øvrigt 635 hestekræfter og 750 Nm. Mere end rigeligt til at sende bilen fra 0 til 100 km/t på bare 3 sekunder, og den fortsætter helt til 305 km/t, før den elektroniske begrænser bor.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i de sørgelige billeder af M5-vraget

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk