Her bliver du blitzet, hvis din bil ‘larmer’

Bøden kommer helt automatisk, og den løber altså op, hvis din bil siger for meget.

Staten New York har blæst til kamp mod de mest larmede biler på vejene. Med et nyt automatisk kamerasystem vil bilister, hvis biler kører for lamerende forbi visse områder i New York City, blive mødt med af et bødekrav i postkassen nogle dage efter. Eksempler på bøden er allerede begyndt at florere på Facebook.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I et Facebook-opslag, som Car and Driver har delt i en artikel, fortæller en BMW M3-ejer, at han allerede har fået en bøde, fordi han kørte for lamerende forbi de nye kameraer som altså både kan se og høre. Bøden lyder på i alt 875 dollars svarende til 5.735 danske kroner. Udover bøden bliver alle bilister, som blitzes i ‘støjende’ biler, bedt om at køre deres biler forbi en synshal.

Lige nu er ordningen blot et forsøg. Og det er ikke sikkert, at den bliver permanent. Ordningen skal nemlig revurderes allerde 30. juni i år.

 

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk