Reklame:

Blev fyret af Haas – nu kører han måske aldrig Formel 1 igen

Mick Schumacher er lige nu test- og reservekører for både Mercedes og McLaren – men chancen for et comeback på gridden bliver mindre og mindre.

Tjansen som reservekører bliver måske Mick Schumachers længstvarende job i Formel 1. Det fortæller den tidligere Formel 1-kører og Schumachers landsmand Hans-Joachim Stuck i et interview med Eurosport.

– Mick er nødt til at kæmpe sig igennem i det nuværende job, han har.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Han vil helt sikkert lære meget i øjeblikket. Både med test- og simulatorarbejde. Men hvordan han får et sæde, skal vise sig (svært, red.).

– Hvis du ikke kan vise og bevise dig selv i løbene, vil du hurtigt miste offentlighedens interesse, lyder det fra Stuck.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

Stuck er desuden overbevist, om at et år mere som test- og reservekører ikke vil gøre noget godt for Mick Schumacher, der med sine 24 år ikke længere er et af de helt unge håb i Formel 1.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I hvert fald ikke hvis man spørger Hans-Joachim Stuck. Selv tror Schumacher dog stadig på at han nok skal finde en vej ind i Formel 1-feltet igen.

– Tro mig! Jeg arbejder meget hårdt på forhåbentlig snart at være tilbage i en Formel 1-bil. Vi ses meget snart. Senest næste år. Jeg er sikker på, at noget vil udvikle sig i den nærmeste fremtid, fortalte Schumacher-junior til RTL i juni måned.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?