Reklame:

Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

En intivativgruppe håber at kunne bringe det historisk racerløb tilbage til Jylland. Man har allerede fået et ‘ja’ fra Viborg kommune, lyder det.

I Aarhus tvang et konkurs det historiske racerløb “Classic Race” til at dreje nøglen om. Dengang ærgrede direktøren sig. Og det især på de 1.200 frivilliges vegne.

Men nu kan formatet med de hurtige, klassiske racerbiler være på vej tilbage til Jylland. Det fortæller en repræsentant fra initiativgruppe bag i en mail til Boosted. Og det samme skriver Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mediet skriver, at Viborg kommune allerede har budt det historiske racerløb velkommen én weekend i maj hvert år fra 2025 til 2030.

Nu skal pengene bag og alt det praktiske i forbindelse med historisk ræs i den gamle domkirkeby på plads.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

Det er dog ikke alle, der er lige begejstret for historisk racerløb i Danmark. En af dem er Jakob Poulsen, der i et interview med TV2 Kosmopol højlydt brokkede sig over, at skulle dele én weekend om året med bilerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?