Reklame:

Bilist gik grædende hjem, da politiet beslaglagde Lamborghini

En bilist måtte mandag i sidste uge tage rugbrødsmotoren i brug for at komme hjem, efter at engelsk politi beslaglagde en Lamborghini Aventador. 

Mandag den første september gik en bilist ‘grædende’ fra en Lamborghini, som politiet netop havde beslaglagt.

Den mægtige Lamborghini blev vinket ind til siden, da den var på vej til et biltræf i Hertfordshire. Det skriver The Independent.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og her klappede fælden altså for bilisten bag rattet. Blandt andet fordi vedkommende havde besluttet sig for ikke at betale periodiske afgifter på bilen. “Det er for dyrt”, lød forklaringen ifølge politiet.

Det er i lovens forstand dog ikke nogen gangbar undskyld. Snarere tværtimod. Ydermere kunne en repræsentant fra Road Policing Unit fortælle, at bilisten egentlig blev stoppet, fordi vedkommende flere gang er blevet advaret.

LÆS OGSÅ: Koenigsegg arbejder på V8-model med 2.300 hestekræfter

Bilisten har tilsyneladende flere gange opført sig ‘upassende’ bag rattet. Det der i England betegnes som ‘anti social driving’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

At irritere og forstyrre den offentlige orden udløste i første omgang dog blot en løftet pegefinger. Sådan slap bilisten også anden gang. Lige til det øjeblik politiet altså fik nok af mandens opførsel.

– Beslaglagt med henvisning til overtrædelse af S60 (paragraf-bestemmelse,red.), bilen er også uden afgift, da den er ‘for dyr’, skriver politiet kortfattet om hændelsen på de sociale medier.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?