Reklame:

Koenigsegg arbejder på V8-model med 2.300 hestekræfter

Det bliver en dyr omgang. Men Koenigsegg arbejder angiveligt på en Gemera med V8-motoren fra Jesko.

Det er to meget forskellige biler. Alligevel arbejder svenske Koenigsegg på at smelte to af sine modeller sammen.

For nu kan entusiast-siden Eggregistry, der blogger om alt hvad Koenigsegg gør, fortælle at selv samme mærke arbejder på det vildeste stykke ekstraudstyr i deres historie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nemlig en Gemera med V8-motoren fra Koenigsegg Jesko. Faktisk, skriver fansiden, kan Koenigsegg-kunder allerede nu bestille en Gemera med V8-motor.

Og de har noget spektakulært i vente. For med en hybridpakke er der 2.332 hestekræfter og vanvittige 2.750 newtonmeter at komme efter. Altså hvis man hælder E85-benzin i tanken.

LÆS OGSÅ: Nu advares bilister: Ulovligt klistermærke koster 1.000 kr. i bøde

Det hele kobles til svenskernes bindegale 9-trins gearkasse, der både kan fungere som en manuel og automatisk løsning. Den 3-cylindrede motor, der bare ‘nøjes’ med 1.700 hestekræfter, er stadig en mulighed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Desværre går der stadig en rum tid, før Gemera får asfalt under hjulene. De første kunder kan p.t forvente at få deres biler leveret ‘engang i 2025’.

Koenigsegg Gemera


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?