Audi RS6 måtte reddes op af sø efter ‘fejl 40’ bag rattet


Bilisten kom ved egen hjælp ud af den synkende bil, samtidig peger det foreløbig undersøgelser dog på, at det var bilistens egen skyld, at Audien forlod asfalten.

En 37-årig bilist fik sig formentlig noget af et chok i sidste uge. Torsdag endte den Audi RS6, som han sad bag rattet af, nemlig i en sø i Tyskland. Men det var dog ikke før søndag, at en øjenvidne fik alarmeret myndighederne om bilen i vandet.

Hvorfor bilisten ikke selv tog kontakt til politiet, eller i det mindste noget vejhjælp så bilen kunne komme op ad vandet, melder historien dog ikke noget om. De foreløbige undersøgelser tyder dog på, at det var bilistens egen handling, som sendte Audien ud i vandet. Det skriver STIMMETV i beskrivelsen af den video af bjergningsforsøget, som er lagt ud på Youtube.

I Tyskland har Audien en værdi af 100.000 euro svarende til 744.000 danske kroner. Havde der været danske nummerplader på, vil det svarer til et tab på 1,96 millioner kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk