ADVARSEL: Mansorys Lamborghini Urus kan gi’ øjenskader


Den tyske tuner Mansory er endnu engang gået amok. Denne gang skal du være tosset med farven gul.

Vi har set Mansory have det sjovt med Lamborghini Urus før – mere end sjov. Venatus widebodykittet var en meget blå måde at skille sig ud på. Både ude og inde. Tunerne har endda lavet en hvid – og lilla… – udgave.

Derfor kan en Urus i den typiske Lamborghini-gule farve virke som en afdæmpet afveksling. For en gangs skyld. Men nej. For Venatus i Lamborghini-gul er gul – overalt! Det eneste afbræk i det gule tema er kulfiberdelene – dem er der til gengæld også vildt mange af.

I kabinen fortsætter den gule farve. Det er lige før, knapperne er gule. Så langt er tuneren dog ikke gået. Men vi er sikre på, at det også er en mulighed. Hvis nogen da nogensinde tør spørge om det.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: PAS PÅ – Denne bøde forfølger dig!

Mansory ville ikke være Mansory, hvis tuneren ikke også havde været en tur under hjelmen. Så det har tuneren selvfølgelig. Ydelsen er vokset til voldsomme 820 hestekræfter og 1.050 newtonmeter. Tophastigheden er begrænset til 320 km/t, og spurten fra 0 til 100 km/t er overstået på bare 3,2 sek.

Fabriksbilen må ‘nøjes’ med 650 hk…

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk