Årets halloween-trick: Gal pickup pakket ind i rustvogns-look

Kisten er inkluderet.

Har du tænkt over, hvordan din sidste rejse skal foregå? Hvis ikke kan vi måske hjælpe lidt. Eller rettere det kan denne Cadillac Brougham-omdannede rustvogn.

Ja, du læste rigtigt. Rustvogn. Hvis du undrer dig over den massive frihøjde, er svaret ganske enkelt, at vi her har at gøre med et Brougham-karosseri, der er sat oven på et Chevrolet K10-karosseri.

Det gør dog ikke skabningen mindre morbid – men vi skal jo alle herfra en dag, ikke? Hjulene, nu du spørger, er kun 17″. Til gengæld er de svøbt i noget heftigt terrængående gummi. Belejligt hvis du gerne vil stedes til hvile i det fri, Som faktisk godt kan lade sig gøre nogle steder i Danmark.


LÆS OGSÅ – TEST: RAM 1500 – Den ondeste arbejdshest på gule plader

Så er der jo lige udfordringen med at få fragtet bilen hjem. Rustvognen står nemlig hos en forhandler i USA, og her forlanger man små 20.000 dollars – eller godt 128.000 danske kroner – for bilen. Og så skal du stadig have luft i budgettet til turen over Atlanten.

Når det så er sagt, får hvem end der køber bilen en slæde spækket med kranier ude som inde. Ja, når nu vi skal, kan vi jo lige så godt holde fast i den lidt dystre stemning.


Under den lange kølerhjelm ligger en 5,7-liters V8’er, hvor meget den yder, oplyser forhandleren dog ikke. Til gengæld skal hestekræfterne igennem en firetrins automatgearkasse, før de kan omsættes til fremdrift på asfalten via baghjulstrækket.

Af bekvemmeligheder oplister forhandleren ting som centrallås, elsæder og radio med bluetooth. Vigtigst af alt er dog at kisten er inkluderet i handlen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af vognen.